Natúr Start- Fekete ribizli natúrlé

37.60 RON
Kategóriák: Termékek
  • Kiszerelés: 200 ml
  • A fekete ribizli gyógyhatásáról már a középkorból is vannak feljegyzések. Vizelethajtóként, ízületi problémák, szájüregi gyulladások, májbetegségekben való alkalmazásáról.
  • Hatóanyagtartalmi vizsgálata napjainkig is foglalkoztatja a gyógyászatot.
  • A különböző feldolgozások eredményeként mára széles termékskálából válogathatunk, a szirupok világától a tinktúrákon át, a kozmetikumokig. 

Használati útmutató:10 ml minden reggel evés után. Használati időtartam: 1-3 hónap. A kúrát 1 hónapos szünet után meg lehet ismételni.
Felhasználás előtt rázza fel.Kiszerelés: 200 ml A fekete ribizli gyógyhatásáról már a középkorból is vannak feljegyzések. Vizelethajtóként, ízületi problémák, szájüregi gyulladások, májbetegségekben való alkalmazásáról. Hatóanyagtartalmi vizsgálata napjainkig is foglalkoztatja a gyógyászatot. A különböző feldolgozások eredményeként mára széles termékskálából válogathatunk, a szirupok világától a tinktúrákon át, a kozmetikumokig.  Használati útmutató:10 ml minden reggel evés után. Használati időtartam: 1-3 hónap. A kúrát 1 hónapos szünet után meg lehet ismételni.Felhasználás előtt rázza fel.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet