Versenyfelhívás

Image 3

RibON natúr szövetkezet 2022-ben elsőként rendezi meg a RibON ribizlibor versenyt Erdélyben, Csíkmadarason. A verseny elsődleges célja a ribizliborok népszerűsítése. A verseny nevezői olyan részletes visszajelzést kapnak az általuk nevezett minták érzékszervi tulajdonságairól, amelyet a bírálatban kiemelt tapasztalatokkal rendelkező minősítők készítenek el.

A nevezés helye, ahova a nevezett mintákat személyesen, postán vagy csomagküldő szolgálattal kell eljuttatni: Ribon natúr szövetkezet – Csíkmadaras, főút, 11 szám, postai irányitószám: 537071, Hargita megye, Románia

A nevezett mintákat személyesen hétfőtől péntekig, 8-16 óra között lehet leadni a fenti címen.
A nevezési időszak 2022. január 26. és február 21. között zajlik.

A nevezőnek tételenként 3 palack ingyen mintát kell eljuttatni a verseny rendezőjéhez, eredeti kiszerelésben, 0,75 literes kiszerelés esetén. Amennyiben a kiszerelés nem 0,75 literes, legalább 2 liternek megfelelő mennyiségű palackszám szükséges. A palackokon fel kell tüntetni a nevező nevét és a bor évjáratát.

A nevezési díj mértékét és megfizetésének módját a Rendező határozza meg, melyet a Nevezőknek Mintánként be kell fizetniük az alábbi formában:
A RibON ribizlibor versenyre történő nevezés nevezési díj a következő: egy üveg bor ára. (a nevező határozza meg, hogy mennyit ér a saját bora)

A nevezőnek a nevezési díjat a nevezési határidőig az Banca Transilvania banknál vezetett bankszámlájára kell átutalni:

RO40BTRLRONCRT0593368501

A díjat készpénzben is ki lehet fizetni a nevezés helyszínén.

Benevezési űrlap letölthető a következő linkről: http://ribon.ro/docs/ribon_benevezesi_lap.pdf



A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet