Ripor

45.00 RON
Categorii: Produse

Pulbere solubilă de coacăze negre
Ribes Nigrum
Supliment alimentar
Produsul este ambalat într-o pungă de hârtie de 100 g.
Ingrediente: suc natural de coacaze negre Ribes Negrum , maltodextrina, inulina
Valoare energetica: 1624,34 kJ/g sau 388,23 Kcal/100g
Modul de utilizare:
Se recomanda adultilor 1-2 lingurite (2-4 g) pe zi, copiilor 1 lingurita pe zi, de preferat dimineata, inainte de masa. Amestecati pudra de coacaze negre in sucuri, smoothies, in salate de fructe, in inghetate, prajituri.
100 g
Atenționări obligatorii: A nu se depăși doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viata sanatos.
Atenționări recomandate: Nu se cunosc reacții adverse sau contraindicații
Condiții de depozitare: Se păstrează la temperature camerei, ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.Pulbere solubilă de coacăze negreRibes NigrumSupliment alimentarProdusul este ambalat într-o pungă de hârtie de 100 g.Ingrediente: suc natural de coacaze negre Ribes Negrum , maltodextrina, inulina Valoare energetica: 1624,34 kJ/g sau 388,23 Kcal/100gModul de utilizare:Se recomanda adultilor 1-2 lingurite (2-4 g) pe zi, copiilor 1 lingurita pe zi, de preferat dimineata, inainte de masa. Amestecati pudra de coacaze negre in sucuri, smoothies, in salate de fructe, in inghetate, prajituri. 100 gAtenționări obligatorii: A nu se depăși doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viata sanatos.Atenționări recomandate: Nu se cunosc reacții adverse sau contraindicațiiCondiții de depozitare: Se păstrează la temperature camerei, ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba