ÖLELÉS csomag

132.00 RON
Kategóriák: Termékek

ÖLELÉS csomag tartalma:

Tavaszi Rügyerő-Fekete ribizli rügykivonat - 10 ml. - 1 db.

A rügykivonatok tartalmazzák a növények tavaszi energiáit. A tavaszi energia jelentése nem más, mint az a számtalan értékes és ritka bioaktív anyag tartalom, amely (nyomelemek, ásványi anyagok, enzimek és speciális fehérjék) segítséget nyújthat az emberi egészség megtartásához. A különböző eljárásokkal készített macerátumok, koncentráltabb készítmények fogyasztása naponta/ mindennapos fogyasztása/alkalmazása segíthet a betegségek megelőzésében. A fekete ribizli rügy extraktum javasolt alkalmazási területei: allergiás megbetegedések, gyulladásos és légúti betegségek.

Tavaszi Rügyerő-Fenyőrügy kivonat (szirup) - 300 ml. - 1 db.

A gyógyászatban már évezredek óta használják a különböző fenyőféléket.

Ezt azzal magyarázhatjuk, hogy bizonyos fenyőfák szinte minden része alkalmas gyógyhatású készítmények előállítására. A különböző részek különböző betegségekben használatosak. A fenyőrügy kivonatot a légúti megbetegedésekben használják javarészt, mint köhögés, torokfájás, hörghurut kezelésében. A fenyőrügyben levő hasznos anyagok nyákoldó hatásúak, ezért elsősorban szirup formában alkalmazhatóak, mint természetes köptető. A magas hatóanyag tartalmú és kellemes ízvilágú fenyőszörp mindennapos fogyasztásával hozzájárulnak szervezetünk vitaminkészletének a fenntartásához, és ezáltal immunrendszerünk működésének megtartásához (1)

RiboVit-Fekete ribizli natúrlé - 200 ml. - 1 db.

A fekete ribizli bogyójának íze és gazdag beltartalmi világa érzékelhető a fekete ribizli natúrlevében, amely hidegen préselt, hőkezeléssel pasztörizált készítmény.Hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül készült kézműves termék. Napjainkban növekvő igény van az antioxidánsok élelmiszeren keresztül történő bevitelére, ennek feltétele, hogy minél jobban megvédjék ezeket a bioaktív anyagokat az élelmiszerfeldolgozás során. (3) A fekete ribizli natúrlé készítmény remek antioxidáns forrás.

Ribovit-Fekete ribizli szirup -- 300 ml. - 1 db.

A szirupkészítés hagyománya már a népi gyógyászatban is fontos helyet foglalt el. Napjainkban a technológia fejlődése lehetővé teszi, hatóanyagokban gazdag szirupok készítését. Hozzáadott cukorral készült fekete ribizli szirup hígítva fogyasztva alkalmazható.

RiPárlat -- 50 ml. - 1 db.

A lepárlás technológia feltalálásával és ismertté válásával kezdődött a párlatok készítésének történelme. Az idők során a technológia változott, és folyamatosan specializálódott a különböző alapanyagok felhasználásával. A bogyós gyümölcsökből készült párlatok napjainkban széles fogyasztói körnek örvendenek. A Fekete ribizli párlat harsány illatával és markáns gyümölcsízvilágával tartalmazza mindazon karakteres tulajdonságokat, amelyet a fekete ribizli tartalmaz.
ÖLELÉS csomag tartalma: Tavaszi Rügyerő-Fekete ribizli rügykivonat - 10 ml. - 1 db. A rügykivonatok tartalmazzák a növények tavaszi energiáit. A tavaszi energia jelentése nem más, mint az a számtalan értékes és ritka bioaktív anyag tartalom, amely (nyomelemek, ásványi anyagok, enzimek és speciális fehérjék) segítséget nyújthat az emberi egészség megtartásához. A különböző eljárásokkal készített macerátumok, koncentráltabb készítmények fogyasztása naponta/ mindennapos fogyasztása/alkalmazása segíthet a betegségek megelőzésében. A fekete ribizli rügy extraktum javasolt alkalmazási területei: allergiás megbetegedések, gyulladásos és légúti betegségek. Tavaszi Rügyerő-Fenyőrügy kivonat (szirup) - 300 ml. - 1 db. A gyógyászatban már évezredek óta használják a különböző fenyőféléket. Ezt azzal magyarázhatjuk, hogy bizonyos fenyőfák szinte minden része alkalmas gyógyhatású készítmények előállítására. A különböző részek különböző betegségekben használatosak. A fenyőrügy kivonatot a légúti megbetegedésekben használják javarészt, mint köhögés, torokfájás, hörghurut kezelésében. A fenyőrügyben levő hasznos anyagok nyákoldó hatásúak, ezért elsősorban szirup formában alkalmazhatóak, mint természetes köptető. A magas hatóanyag tartalmú és kellemes ízvilágú fenyőszörp mindennapos fogyasztásával hozzájárulnak szervezetünk vitaminkészletének a fenntartásához, és ezáltal immunrendszerünk működésének megtartásához (1) RiboVit-Fekete ribizli natúrlé - 200 ml. - 1 db. A fekete ribizli bogyójának íze és gazdag beltartalmi világa érzékelhető a fekete ribizli natúrlevében, amely hidegen préselt, hőkezeléssel pasztörizált készítmény.Hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül készült kézműves termék. Napjainkban növekvő igény van az antioxidánsok élelmiszeren keresztül történő bevitelére, ennek feltétele, hogy minél jobban megvédjék ezeket a bioaktív anyagokat az élelmiszerfeldolgozás során. (3) A fekete ribizli natúrlé készítmény remek antioxidáns forrás. Ribovit-Fekete ribizli szirup -- 300 ml. - 1 db. A szirupkészítés hagyománya már a népi gyógyászatban is fontos helyet foglalt el. Napjainkban a technológia fejlődése lehetővé teszi, hatóanyagokban gazdag szirupok készítését. Hozzáadott cukorral készült fekete ribizli szirup hígítva fogyasztva alkalmazható. RiPárlat -- 50 ml. - 1 db. A lepárlás technológia feltalálásával és ismertté válásával kezdődött a párlatok készítésének történelme. Az idők során a technológia változott, és folyamatosan specializálódott a különböző alapanyagok felhasználásával. A bogyós gyümölcsökből készült párlatok napjainkban széles fogyasztói körnek örvendenek. A Fekete ribizli párlat harsány illatával és markáns gyümölcsízvilágával tartalmazza mindazon karakteres tulajdonságokat, amelyet a fekete ribizli tartalmaz.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet