MESE csomag

94.00 RON
Kategóriák: Termékek

MESE csomag tartalma:

RiboVit-Fekete ribizli natúrlé - 200 ml - 1 db.

A fekete ribizli bogyójának íze és gazdag beltartalmi világa érzékelhető a fekete ribizli natúrlevében, amely hidegen préselt, hőkezeléssel pasztörizált készítmény. Hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül készült kézműves termék. Napjainkban növekvő igény van az antioxidánsok élelmiszeren keresztül történő bevitelére, ennek feltétele, hogy minél jobban megvédjék ezeket a bioaktív anyagokat az élelmiszerfeldolgozás során. (3) A fekete ribizli natúrlé készítmény remek antioxidáns forrás.

Ribovit-Fekete ribizli szirup - 300 ml - 1 db.

A szirupkészítés hagyománya már a népi gyógyászatban is fontos helyet foglalt el. Napjainkban a technológia fejlődése lehetővé teszi, hatóanyagokban gazdag szirupok készítését. Hozzáadott cukorral készült fekete ribizli szirup hígítva fogyasztva alkalmazható.

Tavaszi Rügyerő-Fenyőrügy kivonat (szirup) - 300 ml. - 1 db.

A gyógyászatban már évezredek óta használják a különböző fenyőféléket.

Ezt azzal magyarázhatjuk, hogy bizonyos fenyőfák szinte minden része alkalmas gyógyhatású készítmények előállítására. A különböző részek különböző betegségekben használatosak. A fenyőrügy kivonatot a légúti megbetegedésekben használják javarészt, mint köhögés, torokfájás, hörghurut kezelésében. A fenyőrügyben levő hasznos anyagok nyákoldó hatásúak, ezért elsősorban szirup formában alkalmazhatóak, mint természetes köptető. A magas hatóanyag tartalmú és kellemes ízvilágú fenyőszörp mindennapos fogyasztásával hozzájárulnak szervezetünk vitaminkészletének a fenntartásához, és ezáltal immunrendszerünk működésének megtartásához (1)
MESE csomag tartalma: RiboVit-Fekete ribizli natúrlé - 200 ml - 1 db. A fekete ribizli bogyójának íze és gazdag beltartalmi világa érzékelhető a fekete ribizli natúrlevében, amely hidegen préselt, hőkezeléssel pasztörizált készítmény. Hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül készült kézműves termék. Napjainkban növekvő igény van az antioxidánsok élelmiszeren keresztül történő bevitelére, ennek feltétele, hogy minél jobban megvédjék ezeket a bioaktív anyagokat az élelmiszerfeldolgozás során. (3) A fekete ribizli natúrlé készítmény remek antioxidáns forrás. Ribovit-Fekete ribizli szirup - 300 ml - 1 db. A szirupkészítés hagyománya már a népi gyógyászatban is fontos helyet foglalt el. Napjainkban a technológia fejlődése lehetővé teszi, hatóanyagokban gazdag szirupok készítését. Hozzáadott cukorral készült fekete ribizli szirup hígítva fogyasztva alkalmazható. Tavaszi Rügyerő-Fenyőrügy kivonat (szirup) - 300 ml. - 1 db. A gyógyászatban már évezredek óta használják a különböző fenyőféléket. Ezt azzal magyarázhatjuk, hogy bizonyos fenyőfák szinte minden része alkalmas gyógyhatású készítmények előállítására. A különböző részek különböző betegségekben használatosak. A fenyőrügy kivonatot a légúti megbetegedésekben használják javarészt, mint köhögés, torokfájás, hörghurut kezelésében. A fenyőrügyben levő hasznos anyagok nyákoldó hatásúak, ezért elsősorban szirup formában alkalmazhatóak, mint természetes köptető. A magas hatóanyag tartalmú és kellemes ízvilágú fenyőszörp mindennapos fogyasztásával hozzájárulnak szervezetünk vitaminkészletének a fenntartásához, és ezáltal immunrendszerünk működésének megtartásához (1)
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet