Măr liofilizat

13.00 RON
Categorii: Produse
  • 50 g
  • Liofilizarea, cunoscută și sub denumirea de liofilizare, este un proces de deshidratare pentru conservarea merelor, care păstrează culoarea și aroma originală, precum și nutrienții și vitaminele valoroase. Acest proces este utilizat pentru a produce fructe liofilizate în fabrica noastră de prelucrare RibON.
    Acestea pot fi consumate la micul dejun, cu muesli, terci sau chiar singure, ca o gustare extraordinară și sănătoasă.
    Preparat care îmbunătățește sănătatea


50 g Liofilizarea, cunoscută și sub denumirea de liofilizare, este un proces de deshidratare pentru conservarea merelor, care păstrează culoarea și aroma originală, precum și nutrienții și vitaminele valoroase. Acest proces este utilizat pentru a produce fructe liofilizate în fabrica noastră de prelucrare RibON.Acestea pot fi consumate la micul dejun, cu muesli, terci sau chiar singure, ca o gustare extraordinară și sănătoasă.Preparat care îmbunătățește sănătatea
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba