IZKAVALKÁD csomag

78.00 RON
Kategóriák: Termékek

IZKAVALKÁD csomag tartalma:

Tavaszi Rügyerő-Fenyőrügy kivonat (szirup) -300 ml - 1 db.

A gyógyászatban már évezredek óta használják a különböző fenyőféléket.

Ezt azzal magyarázhatjuk, hogy bizonyos fenyőfák szinte minden része alkalmas gyógyhatású készítmények előállítására. A különböző részek különböző betegségekben használatosak. A fenyőrügy kivonatot a légúti megbetegedésekben használják javarészt, mint köhögés, torokfájás, hörghurut kezelésében. A fenyőrügyben levő hasznos anyagok nyákoldó hatásúak, ezért elsősorban szirup formában alkalmazhatóak, mint természetes köptető. A magas hatóanyag tartalmú és kellemes ízvilágú fenyőszörp mindennapos fogyasztásával hozzájárulnak szervezetünk vitaminkészletének a fenntartásához, és ezáltal immunrendszerünk működésének megtartásához (1)

Fahéjas Almacsipsz - 1 db.

Az alma egyike a legegészségesebb gyümölcsnek az alacsony kalóriatartalma miatt, valamint magas rost- és hasznos tápanyagtartalma jótékony hatással lehet szervezetünkre. Szakirodalmi kutatásokban kimutatták, hogy napi egy alma elfogyasztása számos betegség megelőzésében szerepet játszik (4 ) mint Parkinson-kór, és Alzheimer-kór. Biokatív anyagainak hatását már különböző betegégeknél, mint magas vércukorszint, asztma, stroke vizsgálták. Ahogy a közmondás is tartja– „Minden nap egy alma az orvost távol tartja.” Egészséges egyensúlyunk megtartása érdekében értékes nassolnivalóként szolgálhat a hozzáadott adalékanyag és tartósítószermentes kézműves almacsipsz a mindennapokban.

RiPárlat - 50 ml - 1 db.

A lepárlás technológia feltalálásával és ismertté válásával kezdődött a párlatok készítésének történelme. Az idők során a technológia változott, és folyamatosan specializálódott a különböző alapanyagok felhasználásával. A bogyós gyümölcsökből készült párlatok napjainkban széles fogyasztói körnek örvendenek. A Fekete ribizli párlat harsány illatával és markáns gyümölcsízvilágával tartalmazza mindazon karakteres tulajdonságokat, amelyet a fekete ribizli tartalmaz.
IZKAVALKÁD csomag tartalma: Tavaszi Rügyerő-Fenyőrügy kivonat (szirup) -300 ml - 1 db. A gyógyászatban már évezredek óta használják a különböző fenyőféléket. Ezt azzal magyarázhatjuk, hogy bizonyos fenyőfák szinte minden része alkalmas gyógyhatású készítmények előállítására. A különböző részek különböző betegségekben használatosak. A fenyőrügy kivonatot a légúti megbetegedésekben használják javarészt, mint köhögés, torokfájás, hörghurut kezelésében. A fenyőrügyben levő hasznos anyagok nyákoldó hatásúak, ezért elsősorban szirup formában alkalmazhatóak, mint természetes köptető. A magas hatóanyag tartalmú és kellemes ízvilágú fenyőszörp mindennapos fogyasztásával hozzájárulnak szervezetünk vitaminkészletének a fenntartásához, és ezáltal immunrendszerünk működésének megtartásához (1) Fahéjas Almacsipsz - 1 db. Az alma egyike a legegészségesebb gyümölcsnek az alacsony kalóriatartalma miatt, valamint magas rost- és hasznos tápanyagtartalma jótékony hatással lehet szervezetünkre. Szakirodalmi kutatásokban kimutatták, hogy napi egy alma elfogyasztása számos betegség megelőzésében szerepet játszik (4 ) mint Parkinson-kór, és Alzheimer-kór. Biokatív anyagainak hatását már különböző betegégeknél, mint magas vércukorszint, asztma, stroke vizsgálták. Ahogy a közmondás is tartja– „Minden nap egy alma az orvost távol tartja.” Egészséges egyensúlyunk megtartása érdekében értékes nassolnivalóként szolgálhat a hozzáadott adalékanyag és tartósítószermentes kézműves almacsipsz a mindennapokban. RiPárlat - 50 ml - 1 db. A lepárlás technológia feltalálásával és ismertté válásával kezdődött a párlatok készítésének történelme. Az idők során a technológia változott, és folyamatosan specializálódott a különböző alapanyagok felhasználásával. A bogyós gyümölcsökből készült párlatok napjainkban széles fogyasztói körnek örvendenek. A Fekete ribizli párlat harsány illatával és markáns gyümölcsízvilágával tartalmazza mindazon karakteres tulajdonságokat, amelyet a fekete ribizli tartalmaz.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet