CSODA csomag - hozzáadott cukor nélkül

111.00 RON
Kategóriák: Termékek

CSODA csomag tartalma:

Ribovit-Fekete ribizli szirup - 300 ml

A szirupkészítés hagyománya már a népi gyógyászatban is fontos helyet foglalt el. Napjainkban a technológia fejlődése lehetővé teszi, hatóanyagokban gazdag szirupok készítését. Hozzáadott eritrittel készült fekete ribizli szirup hígítva fogyasztva alkalmazható.

RiboVit-Fekete ribizli natúrlé - 200 ml

A fekete ribizli bogyójának íze és gazdag beltartalmi világa érzékelhető a fekete ribizli natúrlevében, amely hidegen préselt, hőkezeléssel pasztörizált készítmény.Hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül készült kézműves termék. Napjainkban növekvő igény van az antioxidánsok élelmiszeren keresztül történő bevitelére, ennek feltétele, hogy minél jobban megvédjék ezeket a bioaktív anyagokat az élelmiszerfeldolgozás során. (3) A fekete ribizli natúrlé készítmény remek antioxidáns forrás.

Almacsipsz

Az alma egyike a legegészségesebb gyümölcsnek az alacsony kalóriatartalma miatt, valamint magas rost- és hasznos tápanyagtartalma jótékony hatással lehet szervezetünkre. Szakirodalmi kutatásokban kimutatták, hogy napi egy alma elfogyasztása számos betegség megelőzésében szerepet játszik (4 ) mint Parkinson-kór, és Alzheimer-kór. Biokatív anyagainak hatását már különböző betegégeknél, mint magas vércukorszint, asztma, stroke vizsgálták. Ahogy a közmondás is tartja– „Minden nap egy alma az orvost távol tartja.” Egészséges egyensúlyunk megtartása érdekében értékes nassolnivalóként szolgálhat a hozzáadott adalékanyag és tartósítószermentes kézműves almacsipsz a mindennapokban.

Tavaszi Rügyerő-Fekete ribizli rügykivonat - 10 ml

A rügykivonatok tartalmazzák a növények tavaszi energiáit. A tavaszi energia jelentése nem más, mint az a számtalan értékes és ritka bioaktív anyag tartalom, amely (nyomelemek, ásványi anyagok, enzimek és speciális fehérjék) segítséget nyújthat az emberi egészség megtartásához. A különböző eljárásokkal készített macerátumok, koncentráltabb készítmények fogyasztása naponta/ mindennapos fogyasztása/alkalmazása segíthet a betegségek megelőzésében. A fekete ribizli rügy extraktum javasolt alkalmazási területei: allergiás megbetegedések, gyulladásos és légúti betegségek.
CSODA csomag tartalma: Ribovit-Fekete ribizli szirup - 300 ml A szirupkészítés hagyománya már a népi gyógyászatban is fontos helyet foglalt el. Napjainkban a technológia fejlődése lehetővé teszi, hatóanyagokban gazdag szirupok készítését. Hozzáadott eritrittel készült fekete ribizli szirup hígítva fogyasztva alkalmazható. RiboVit-Fekete ribizli natúrlé - 200 ml A fekete ribizli bogyójának íze és gazdag beltartalmi világa érzékelhető a fekete ribizli natúrlevében, amely hidegen préselt, hőkezeléssel pasztörizált készítmény.Hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül készült kézműves termék. Napjainkban növekvő igény van az antioxidánsok élelmiszeren keresztül történő bevitelére, ennek feltétele, hogy minél jobban megvédjék ezeket a bioaktív anyagokat az élelmiszerfeldolgozás során. (3) A fekete ribizli natúrlé készítmény remek antioxidáns forrás. Almacsipsz Az alma egyike a legegészségesebb gyümölcsnek az alacsony kalóriatartalma miatt, valamint magas rost- és hasznos tápanyagtartalma jótékony hatással lehet szervezetünkre. Szakirodalmi kutatásokban kimutatták, hogy napi egy alma elfogyasztása számos betegség megelőzésében szerepet játszik (4 ) mint Parkinson-kór, és Alzheimer-kór. Biokatív anyagainak hatását már különböző betegégeknél, mint magas vércukorszint, asztma, stroke vizsgálták. Ahogy a közmondás is tartja– „Minden nap egy alma az orvost távol tartja.” Egészséges egyensúlyunk megtartása érdekében értékes nassolnivalóként szolgálhat a hozzáadott adalékanyag és tartósítószermentes kézműves almacsipsz a mindennapokban. Tavaszi Rügyerő-Fekete ribizli rügykivonat - 10 ml A rügykivonatok tartalmazzák a növények tavaszi energiáit. A tavaszi energia jelentése nem más, mint az a számtalan értékes és ritka bioaktív anyag tartalom, amely (nyomelemek, ásványi anyagok, enzimek és speciális fehérjék) segítséget nyújthat az emberi egészség megtartásához. A különböző eljárásokkal készített macerátumok, koncentráltabb készítmények fogyasztása naponta/ mindennapos fogyasztása/alkalmazása segíthet a betegségek megelőzésében. A fekete ribizli rügy extraktum javasolt alkalmazási területei: allergiás megbetegedések, gyulladásos és légúti betegségek.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet