Afine liofilizate

18.00 RON
Categorii: Produse
  •  25 g
    Liofilizarea, cunoscută și sub denumirea de liofilizare, este un proces de deshidratare pentru conservare care păstrează culoarea și aroma originală a afine, păstrând în același timp nutrienții și vitaminele valoroase din fructe. Acest proces este utilizat pentru a produce fructe liofilizate în fabrica noastră de prelucrare RibON.
    Acestea pot fi consumate la micul dejun, cu muesli, fulgi de ovăz sau chiar singure, ca o gustare extraordinară și sănătoasă.
    Preparat care îmbunătățește sănătatea


 25 gLiofilizarea, cunoscută și sub denumirea de liofilizare, este un proces de deshidratare pentru conservare care păstrează culoarea și aroma originală a afine, păstrând în același timp nutrienții și vitaminele valoroase din fructe. Acest proces este utilizat pentru a produce fructe liofilizate în fabrica noastră de prelucrare RibON.Acestea pot fi consumate la micul dejun, cu muesli, fulgi de ovăz sau chiar singure, ca o gustare extraordinară și sănătoasă.Preparat care îmbunătățește sănătatea
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba